Granny Hoodie

by - juni 12, 2014

Ik ben natuurlijk al druk bezig met het nieuwe project waarvan ik de wol een week geleden binnen kreeg.
Het moet een vest van Granny Squares worden.
Vanaf het moment dat ik het vest, met capuchon, zag was ik verkocht en ik wist ook al snel in welke kleuren ik hem wilde maken.

Maar ik ben er nu al achter dat het niet helemaal gaat zoals ik het voor ogen had.
Ten eerste heb ik te weinig zwart besteld (ik wilde er ook granny's met overwegend donkergrijs tussen verwerken maar dat werd echt niet mooi).
En het blijkt dat ik niet uit kom met het aantal toeren van de originele granny's. Ipv 7 moet ik 10 toeren haken om het juiste formaat granny te krijgen.

Maar als de rampen niet groter worden doe ik het ervoor ;-)Het patroon heb ik hier vandaan.---------- * Leuk dat je er was, groetjes Alma * ----------You May Also Like

3 reacties

 1. Oeffffffffff dat wordt een vest met hindernissen.......maar ik vind de granny's wel heel mooi worden, kleurencombi ook!!!!!!! Raar dat je eer toeren moet maken dan dat het patroon aan geeft. Is het garen dunner wat jij hebt dan van het patroon. Heel veeeeel succes en volgens mij gaat het wel goedkomen met de vest!!!!!!

  Groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Hilda, het garen is dunner, vandaar.
   Maar we komen er wel uit hoor, we geven maar zo niet op :-)

   Verwijderen
 2. Hallo Alma ik ben ook bezig deze granny vest te maken is zover klaar alleen de capuchon nog bevestigen maar ik weet echt niet hoe. Ik heb een capuchon van 4 grannys 2 zijkanten een achter en boven kant maar hoe bevestig je die nu tussen dat splitje aan de achterpand? Ik heb de zijkanten aan de uiteinde van de schouder granny maar hoe bevestig je die middelste granny van de capuchon op het achterpand. Hoop dat jij mij kunt helpen

  BeantwoordenVerwijderen