Magazine nr 17 is uit!

by - maart 02, 2011


In onze vakantie is nummer 17 van het ScrapbookForum weer uitgekomen. Dit keer staat het nummer in het teken van het thema Feest, een vrolijk nummer dus. Voor mij is het de laatste keer dat ik aan het nummer heb mogen meewerken. Door mijn gigantische scrapdip heb ik besloten te stoppen met het DT. Het was elke keer weer een strijd om iets te bedenken en dat maakt het scrappen er niet leuker op. Ik vind het ontzettend jammer maar hoop, nu er geen druk meer achter zit, weer een beetje zin in scrappen te krijgen. Bedankt collega DT-ers voor de fijne samenwerking en ik wens jullie nog heel veel plezier en succes met het Magazine!!

LO Feest
Voor deze LO heb ik foto's gebruikt van onze oudste dochter Melanie die toen 4 jaar werd (alweer 15 jaar geleden, ze is vorige week 19 geworden). Aan de paraplu hangen poppetjes gemaakt van houden kralen en een lapje stof als buikje. In het buikje zit een mandarijn.

Feestslinger

De clowntjes zijn gemaakt met een styropor balletje (5cm), een stukje dessin papier voor de hoed, splitpennen voor de oogjes en de neus en een bloem voor het kraagje. 
De tekst en vlaggetjes zijn gesneden met de SilhouetteBedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping byYou May Also Like

3 reacties

 1. Jij ook bedankt voor alle mooie dingen die je gemaakt hebt voor het magazine! 'k Vind het nog steeds jammer dat je stopt! 'k Hoop in ieder geval dat je nog lang mooie dingen mag blijven maken!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit heb je in ieder geval weer heel leuk gedaan, wat worden die meiden toch groot he. Die van mij wordt zondag 20 jaar.

  Ik hoop dat je je scrap plezier weer gauw terug vindt. Gr Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je stopt als DTer, maar hopelijk kunnen we hier op je blog nog lang van je creaties genieten! Wat een mooie LO, en die slinger is ook helemaal super! Die ga ik eens onthouden voor als mijn kleine straks jarig is...

  BeantwoordenVerwijderen