Kuikens geboren

by - juni 27, 2010

Op 22 juni is het 1e kuiken geboren en op 25 juni de laatste, totaal 4 kuikens. Ik had nooit verwacht dat er na die ene kuiken nog meer zouden komen omdat de kip meer met haar geboren kuiken bezig was dan zich om de andere eieren bekommerde. Vrijdag had ik zelfs de laatste 2 (van de totaal 5 eieren) weg gehaald omdat ik daar niks meer van verwachtte. Vlak voordat ik ze in de container wilde gooien bekeek ik ze nog eens goed en zag een klein barstje met een gaatje in 1 waarachter een klein snaveltje bewoog. Heb het ei toen maar weer terug gelegd maar verwachtte er niks meer van. Ik was dan ook ontzettend verbaasd toen ik de volgende ochtend nog een kuiken zag lopen. 4 uit 5 eieren, dat is toch een hele goede oogst!
Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping byYou May Also Like

2 reacties

  1. Oh schattig he? Hier zijn er ook vier uit vijf eieren geboren drie weken geleden maar helaas had ééntje last van spreidpoten en heeft het niet gered. Was wel even een vreemde gewaarwording hoor Alma...een kuiken in spagaat :( Geniet maar lekker van al dat jonge spul, altijd leuk en net als met mensen....voor je het weet zijn ze groot hihihi! ;)
    Liefs, San

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Och, wat schattig zeg! Inmiddels zullen ze al wel aardig gegroeid zijn. Heel vertederend dat jonge spul. Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen