Magazine nr. 13, een nieuw begin

Het Scrapbookforum Magazine nr.13 is uit! Boukje, die het stokje van Frences heeft overgenomen, heeft er een prachtig magazine van weten te maken. Ga vooral even kijken want mijn Collega DT leden hebben weer de mooiste dingen gemaakt voor dit magazine. Het thema van dit magazine was, hoe kan het ook anders, een nieuw begin. Onderstaande creaties waren mijn bijdrage:

Dit is mijn zusje:***

It's a Girl:

Tot nu toe heb ik nooit snijbestanden gekocht en ben ook niet van plan dat vaker te doen, maar voor dit doosje heb ik een uitzondering gemaakt. Ik zag hem in de vorm van een sneeuwman en aangezien ik dol op sneeuwmannen ben moest ik dat bestand gewoon kopen :-)). Later zag ik ook nog Gingerbread gezinnetje gemaakt van dit doosje en dat bracht me op het idee er een geboorte doosje van te maken. Het bestand is in verschillende formaten te koop, ook in PDF, dus ook voor de niet snijapparaat bezitters is er een patroon en het is makkelijk en snel inelkaar te zetten. Je kunt hem kopen bij My time made easy.

***

Baby sokjes:

Officieel was het patroon bedoeld voor een kerstsok, maar ik heb hem behoorlijk verkleind en er een babysokje van gemaakt; leuk bedankje voor de kraam visite. Hier vind je het patroon van de sok

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

3 opmerkingen:

 1. Wat heb je mooie dingen voor het magazine gemaakt! Leuk ook het patroontje erbij!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, prachtige bijdrages weer alma! ik heb laatst een layout van je gelift, bij mij blog was ik dat vergeten te vermelden. op alle fora waar die geplaatst is heb ik het (gelukkig) wel vermeld. sorry hiervoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een super gave creaties heb je aangeleverd. Echt prachtig!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

© Symply made by Alma 2018