Sneeuw Schuiven

- januari 05, 2010

Heerlijk al die sneeuw, er ligt hier weer een behoorlijke laag sinds zaterdag en vooral de kinderen genieten ervan! Maar het nadeel is dat het erf ook vol ligt. Natuurlijk hebben we een trekker met voorlader die de sneeuw makkelijk weg zou kunnen schuiven, maar Rick vond het veel leuker om zelf een schuif op de Quad te maken. Hij is er menig uurtje zoet mee geweest maar toen hij dan eindelijk klaar was kon het echte werk beginnen...sneeuw schuiven!Het papier komt weer uit mijn DT pakket van Creabest. De basis van deze LO is een vel van Scenic Route 'Grey grid outline on white' en de rest is van Dream Street Papers 'Urban Ink'.
Nog 2 dagen en dan is het zo ver; op 8 januari opent Creabest haar deuren in Ommen! Ik heb al een kijkje in de winkel mogen nemen en ondanks dat het toen nog niet klaar was zag het er al veelbelovend uit. En wat een leuke spullen hebben Bauke en Berthine ingekocht! Zaterdag ga ik er naar toe en dan neem ik een goed gevulde portemonnaie mee Photobucket

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping byYou May Also Like

3 reacties

 1. wat super leuk voor creabest beetje
  ver voor mij.
  maar je lo ziet weer super gaaf
  uit en de foto'stoer hoor.
  helemaal toppie

  groetjes carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke LO zeg...!
  Ommen is voor hier ook te ver maar wel leuk dat ze een winkeltje krijgen!

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen