Opening Creabest in Ommen

- januari 11, 2010

Afgelopen weekend was het zover, de opening van de winkel van Creabest op 8 en 9 januari in Ommen. 9 Januari zou ik de hele dag in de winkel aanwezig zijn maar helaas gooiden de weersvoorspellingen roet in het eten; ik durfde het niet aan om die kant op te gaan want het is hier toch gauw een uur vandaan. Gaandeweg de dag begon ik steeds meer te balen want het weer zag er nog steeds vrij normaal uit, maar halverwege de middag werd ik tot overmaat van ramp ziek en heb me er toen maar bij neergelegd dat de dag waar ik mij zo op verheugd had veranderd was in een akelige dag. Gelukkig heb ik van Margreet, één van de DT leden van Creabest, een aantal foto's gekregen van de etalage (bedankt Margreet!) en kan ik die hier plaatsen.

De hele etalage.....

.....de kant van de etalage met de LO's van Margreet.....


.....en de etalage met mijn LO's.....


In de winkel staan ook nog een paar LO's van ons. Als ik me weer beter voel (voel me nog steeds niet fit en mijn maag doet nog steeds raar) en het weer mee zit ga ik deze week een kijkje nemen in de winkel en natuurlijk ook shoppen want daar had ik me ook enorm op verheugd!

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping byYou May Also Like

2 reacties

 1. Ziet er gezellig uit hoor vanaf buiten, Jammer dat je zelf niet kon kijken!
  Helaas ben ik ook niet geweest want het is gewoon te verweg, maar als we eens in de buurt komen ga ik zeker een keer buurten!

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat sneu voor je Alma. Hier in Limburg hadden ze sneeuwstormen en -15 voorspeld maar daar is ook helemaal niets van terecht gekomen.

  Wordt maar eerst weer beter!
  Groetjes,
  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen