Sneeuwpret

- december 25, 2009

We hebben een heerlijke 1e kerstdag gehad. Voor het eerst sinds de kinderen geboren zijn zijn we een kerstdag thuis met z'n vijven. We hebben lekker ontbeten met z'n allen, wat aangerommeld tot aan de koffie en daarna zijn de kinderen er opuit getrokken met de quad en de slee. Na een paar uur kwamen ze kletsnat, met rode wangen van de kou Photobucket en big smiles op hun gezicht weer binnen. We hebben ze opgewarmd met een beker warme chocolademelk met marshmellows en slagroom. Na ons overheerlijke kerstmaal, stamppot boerenkool met spek en worst, zijn we met z'n vijven naar buiten gegaan want ook wij moesten natuurlijk even op de slee rond worden getrokken, wat een pret Photobucket

Nu hangt de geur van vers gebakken scones in huis, die hebben de meiden net gemaakt. Ruikt overheerlijk dus dat wordt smullen vanavond!
Ik hoop dat jullie ook allemaal zo'n fijne 1e kerstdag hebben gehad!

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping byYou May Also Like

1 message(s)

  1. Hé Alma,
    Klinkt allemaal heel gezellig daar. Bij ons ligt helemaal geen spatje sneeuw meer. Het heeft kerstnacht flink geregend en dat heeft de toch al smeltende sneeuw helemaal weggespoeld. Gisteren leek het erop dat er toch nog wat kwam dwarrelen maar dat was zo weer weg. Dus hier in het zonnige zuiden wel een hele leuke 1e kerstdag maar dan zonder de sneeuw!!

    Groetjes,
    Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen