De leukste week van het jaar

by - augustus 10, 2009

Op dit moment heb ik geen nieuwe scrapsels die ik kan laten zien, daarom een 'oudje'. Deze heeft in ScrapbookMagazine nr. 22 gestaan. Voor mijn dochters is de leukste week van het jaar de logeerpartij bij hun tante in Nieuw Vennep. Ze doen altijd hele leuke dingen met tante en vorig jaar was het hoogtepunt van de week een mini-cruise naar New Castle. Maar ook van het bezoekje aan 'The Amsterdam Dungeons' en 'De taart van mijn Tante' hebben ze volop genoten. Het gebruikte album is van Maya Road 'Sheer Scroll Frame Album'.


Op een transparant vel is tekst geprint en met dessin papier is er een frame om gemaakt.Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping byYou May Also Like

3 reacties

 1. ik kijk heel graag naar jouw werk, het is voor mij een voorbeeld en inspiratiebron. zo ook dit boekje, ik vind het echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Alma het boekje is schitterend geworden,ik blijf het zeggen,zoiets is toch geweldig voor laters om het terug te kijken en je beleeft het gewoon opnieuw,de lo van je hond is ook supergaaf,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig mooi, leuk boekje.
  Super!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen