Wintersport en magazine no 9

- februari 23, 2009

We hebben weer een heerlijk weekje wintersport achter de rug. Vrijdag de 13e! februari vertrokken we samen met mijn zwagers, schoonzussen en kinderen richting Oostenrijk en de sneeuw-vakantie begon gelijk goed want toen we de volgende ochtend op ons overnachtings adres uit het raam keken zagen we dat er 's nachts een enorm pak sneeuw was gevallen. Nadat we de auto 'uitgegraven' hadden konden we vertrekken naar onze uiteindelijke bestemming; Reith im Alpbachtal. En ook daar waren de sneeuw condities súper. Dit was het 5e jaar dat wij op wintersport gingen maar we hadden nog nooit zoveel en zulke goede sneeuw gehad!



--------------------


Het 9e magazine van het scrapbookforum is uitgekomen tijdens mijn vakantie en het is weer een magazine om van te smullen. Hieronder staan mijn creaties voor dit magazine, maar ga vooral ook even kijken naar de creaties van mijn collega DT-ers, die zijn weer geweldig!

We moesten allemaal dezelfde hartjes en stempel gebruiken en het is ontzettend leuk om te zien dat iedereen er weer wat anders mee gedaan heeft.

Details:


Van een doosje waar tubetjes verf in gezeten hebben heb ik een valentijns doosje gemaakt met daarin kaartjes met de lieve afbeeldinkjes van "Liefde is.....".



Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

4 message(s)