Me en SBM

Afgelopen zondag hadden we een DT dag van Creabest. Het was een súper gezellige dag en het was erg leuk om de andere DT leden te ontmoeten! Natuurlijk hebben we ook nog geshopt en kregen we allemaal ons nieuwe pakket mee naar huis, een pakket om van te smullen! Ik kreeg gelijk inspiratie voor een stap voor stap LO. Voor de beschrijving van de gbruikte materialen etc. kun je gaan kijken op de site van Creabest, de link vind je in de rechter kolom.

-------------------------------------

Het nieuwe ScrapbookMagazine is weer uit. Zoals gewoonlijk staan er weer ontzettend veel mooie Layout's en projecten in. Dit keer staan er voor het eerst 2 Lo's en 2 mini-albums in van mij; een geweldige kick geeft dat weer om je eigen creaties in een blad te zien staan. Leuk ook om de reacties van mijn gezinsleden te horen en zien als ze zichzelf in het blad terug vinden :-))

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

8 opmerkingen:

 1. wat een geweldige LO, nog veel plezier met het DT. Liefs Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een super mooie LO Alma !! Ik heb ook weer gesmult van je creaties in het SBM, ik stond er ook voor eerst in en idd erg vreemd om naar je eigen creatie te kijken in een blad !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. onwijs mooie lo van jezelf Alma...

  Diana x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is weer heel erg mooi Alma. Wat lekker zal dat zijn, zo'n scrappakket van Creabest. En natuurlijk zeer leuk om je werkjes in een echt scrapblad te zien staan. Je hebt het verdiend hoor!!

  groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige LO weer Alma!! Helemaal super dat je weer in een blad staat! Kan me voorstellen dat het een beetje 'vreemd' is hihihi Zal het ooit wennen? Maar gaaf hoor, geniet er maar gewoon van ;)

  Liefs, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. schitterned deze LO ook je Lo's in de SBM vond ik heel erg mooi vooral die met jullie hond vind ik gewel;dig

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hallo, ik ben sinds kort op blogger (noem je het eigenlijk zo?
  ) en kwam op je site terecht. je maakt erg mooie dingen. maar kan ik jou ook volgen? weet nog niet hoe het allemaal werkt.

  Groetjes K@@tje

  BeantwoordenVerwijderen

© Symply made by Alma 2018