Secret Scrap lift

by - augustus 09, 2008

Door een storing op het scrapbookforum is alles verloren gegaan en heeft de beheerster een heel nieuw forum moeten maken. Het is geweldig hoe snel ze een nieuw forum heeft weten te realiseren en daar zijn we allemaal heel erg blij mee!! We kletsen er alweer lustig op los ;-) Door de crash is de indeling van de Secret lift ook verloren gegaan en we hebben belsloten deze lift af te breken en een nieuwe op te starten. Daardoor kan ik de door mij gemaakte lift nu al laten zien
Het mooie papier is van Sei "Chick-a-doo". Ik had voor dit papier gekozen omdat ik de titel "Crazy Chicks" in mijn hoofd had, maar later heb ik toch gekozen voor "{te} gekke meiden" omdat ik dat beter vond passen bij deze geweldige foto's van mijn meiden. De teksten, swirls en vogeltje zijn gesneden met de Silhouette en de journaling is gemaakt met een zelfgemaakte rub-on; ik had mijn papier al opgeplakt toen ik mij bedacht dat dát de juiste plek was voor de journaling en dan is zo'n zelfgemaakte rub-on een uitkomst! Hier nog een keer de detail foto van de journaling De schulprand is gemaakt met de slit punch en een gaatjestang.


Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping byYou May Also Like

9 reacties

 1. schitterende LO mooie foto van je dochters

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een pracht van een lo van je dochters!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er schitterend uit Alma en je koeien LO vind ik ook helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is geweldig mooi Alma!!! En wat heb jij mooie dochters!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi, maar dat wist je al...
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Alma, je layouts en al je andere projecten van de afgelopen tijd zijn weer super en ook weer geweldig om te zien. De laatste tijd heb ik weinig tijd gehad maar weer heerlijk om bij je langs te bloggen....Groetjes, Rozel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wowww! Wat gaaf gemaakt weer deze LO! Leuke foto ook van je dochters!

  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterende lo zeg, je kunt er wat van zeg , en je hebt prachtige dochters zeg
  tineke x

  BeantwoordenVerwijderen