Doosje

by - juli 16, 2008

Een tijdje terug heb ik het woordboekje BOY gemaakt en bij nader inzien vond ik het toch leuker om er ook een doos omheen te maken zodat hij ook netjes blijft. In dozen als deze krijgen wij altijd de oornummers aan voor de koeien en het woordboekje past er precies in. Als eerste heb ik de randen met donkerbruine acryl verf bewerkt zodat het later een mooie "vintage" look krijgt. Daarna heb ik de doos beplakt met papier uit dezelfde lijn waar het boekje van gemaakt is; K&Company "Wild Saffron". De randjes van het papier heb ik bewerkt met bruine distress inkt.
De B en de vlinder zijn gesneden met de Silhouette en de Swirl is gemaakt met een QK Die en de Cuttlebug. De tag heb ik gesneden uit een stuk cardstock dat ik een tijdje in oude thee heb laten weken zodat het een oude look kreeg. Het rondje op de tag is geponsd en daarin is weer een gaatje gemaakt. De B heb ik bestempeld met donkerbruine catseye stempelinkt en ge-embossed met glitter embossingpoeder en de heattool.
De binnenkant is donkerbruin geverfd met acryl verf.
Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping byYou May Also Like

5 reacties

 1. Wat en fantastische doos en een schitterend boekje. Gr Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super mooi haha je breng me op een idee wij krijgen deze dozen ook altijd met de oormerken van dekoeien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me voorstellen Alma...zo is het een super mooi geheel !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, schitterend Alma. Heerlijk zo lekker aan te rommelen. Ben vanmiddag ook met een mini-album begonnen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaaaaaaaf en moooiiiiii....ontzettend leuk zoals jij scrapt. Ik heb ook de silhouette maar totaal nog niets mee gedaan. Als ik dit zo zie dan kan ik wachten om hem gauw na mijn verhuizing uit te proberen ennnne die swirl moet ik ook op de kop tikken.....Heerlijk zoals jij scrapt....

  BeantwoordenVerwijderen