My New Boots

by - juni 08, 2008

Afgelopen donderdagavond was er weer een online crop op het scrapbook forum. Ik was eigenlijk te moe en begon erg laat, maar vond de sketch zo erg leuk dat ik toch besloot mee te doen. Maar het wilde niet echt vlotten en na ongeveer een uurtje ben ik afgehaakt. Gisteravond heel erg laat heb ik hem af gemaakt. Ik moest wachten tot ik mijn dochter van een feestje kon halen en wat doe je dan............scrappen natuurlijk :-D.
Het papier is van Bo Bunny, de Ella lijn. De groene tak en de letters zijn gesneden met de Silhouette met de fonts "BoboBlack" en "Angelina". De tekst NEW is geprint met het font "Indezonefont", uitgeknipt en met 3D foam opgeplakt. Op de zwarte cirkels en de onderste zwarte letters heb ik gestippeld/een lijntje getrokken met een rode moonlight pen van Sakura, de zwarte stippen zijn gemaakt met Tulip 3D verf.
De Journaling heb ik "verstopt" onder de foto en vertelt het "verhaal" van mijn zoon Rick die altijd laarzen van iemand anders aantrekt. Aangezien hij niks moet hebben van alles wat enigzinds meisjesachtig is heb ik deze laarzen gekocht; die trekt hij dus niet meer aan
You May Also Like

4 reacties

  1. Hallo Alma Ik vind dit echt verschrikkelijk mooi. Ik doe eigenlijk nooit iets met LO maar dit zou ik ook wel willen kunnen. Zo,n Silhouette lijkt me echt een uitkomst. De letters zijn heel leuk. Gr Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt Marja! Ja, de Silhouette is echt een geweldig apparaat, ook heel erg goed te gebruiken voor kaartjes hoor, want je kunt de letters zo klein maken als je wilt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind hem helemaal leuk Marja. Lekker veel en toch één geheel. Ik kijk mijn ogen uit. Ben dol op dit soort foto's die helemaal nergens over gaan, maar je voelt gewoon dat er een verhaal bij hoort. Ik maak ze regelmatig, maar plak ze gewoon in een album, want ik ben een beetje bang voor het "grote vlak".

    BeantwoordenVerwijderen