Ik hou van .....

by - mei 15, 2008

Voor mijn werk heb ik een boekje gemaakt met het nieuwe papier van Teresa Collins "Bella Girl" dat is ontworpen in samenwerking met en voor de Bind it All. Natuurlijk hoef je de BIA niet te hebben om er een leuk boekje mee te kunnen maken ;-) Ik heb veel gebruik gemaakt van mijn Silhouette; oa voor de teksten, pijlen en hartjes. Verder heb ik gewerkt met: clear stamps van AL, tulip 3D verf, strass steentjes, embossingpoeder en Tripple Gloss.Ik moest vanmorgen voordat ik ging werken nog snel de foto's maken en ben vergeten de tag-envelop om te slaan om ook een foto te maken van de pagina eronder van onze hond Boy :-(


En toen ik de foto's ging uploaden zag ik dat de hartjes uit de bloemen verdwenen zijn..... De "handtekening" heb ik gemaakt in PSP.
Detail :
Het hartje is gemaakt met krimpfolie; eerst ingekleurd met een zwarte stift, toen bloemetjes getekend met een sakura gelpen, laten krimpen met mijn nieuwe heattool en daarna de hartjes van de bloemen nog een keer gekleurd met de gelpen.You May Also Like

11 reacties

 1. Alle heden Alma wat heb je dat toch weer super gemaakt GEWELDIG !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super Alma. Ik had het al eens eerder gezegd, maar je maakt echt geweldige dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw ! wat een prachtig boekje heb je gemaakt ! ik ga dat papier zeker ook bestellen een bia heb ik gelukkig al alleen gebruik ik 'm veels te weinig (oops).

  Groetjes Marsha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jemig.....wat een mooi boekje Alma. Zoveel te zien en kleurencombi is helemaal goed....Super..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een geweldig album heb je gemaakt. Ben helemaal weg van de vorm en de kleuren die je gebruikt hebt. Helemaal top.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. alma, wat een geweldig m.a. zo mooi gemaakt... APPLAUS!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig mooi project Alma!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk boekje. Heel wat leuke details....je komt ogen tekort ( ik dus )
  Groetjes Sinikka :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ooohhhhhh daar hou ik nou ook van
  Liefs Moon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties! Ik vind het altijd leuk te lezen dat mijn creaties gewaardeerd worden, dat geeft je toch een extra stimulans ;-)

  BeantwoordenVerwijderen