Magnolia

by - april 02, 2008

Ik heb het niet gered om mijn voornemen vol te houden :-( In maart heb ik geen één kerstkaartje gemaakt voor de kerstaktie. Maar vandaag ben ik vol goede moed begonnen aan de 1e van de 8 die ik nu moet maken. Na lange tijd heb ik weer eens een Magnolia gebruikt. Ik was een beetje zat van Magnolia, niet van de stempels maar van de manier waarop ze met mensen omgaan. In december kreeg ik nl. een mailtje van Pauline van Magnolia waarin ze mij vroeg of ik er iets voor voelde in het Design Team van Magnolia te komen. Waaaaaaaat????? Natuurlijk voelde ik daarvoor en heb gelijk een mailtje terug gestuurd. Maar.......... tot op de dag van vandaag heb ik nooit meer wat van ze gehoord. Nog 2 mailtjes er achteraan gestuurd want ja, het kon natuurlijk niet aangekomen zijn, maar niks hoor. Maar goed, ik ben er overheen en ik vind het zonde om mijn magnolia's daarom niet meer te gebruiken.Ik heb papier van K&Company "Peppermint Twist" gebruikt. De stempel is ingekleurd met aquarel verf, de cirkels gestippeld met Scribbles "Shiny White" en de tekst is geprint met het font "Miss Brooks".

I was done with Magnolia for a while. Not with the stamps, but the way they treat people. In December I got a mail from Pauline from Magnolia in wich she asked me to join the Magnolia Design Team. Ofcourse I was happy and honoured they asked me and I immediately send a mail in wich the answer was ofcourse YES! But until today, they never answered me back, I didn't even get an answer on the two mails I send them later on. Well anyway, I'm over it now and made my first Magnolia today in a long time. For this card I used the paper of K&Company "Peppermint Twist" . The dotted circles are made with a puffy paint and the text is printed with the font "Miss Brooks".You May Also Like

10 reacties

 1. Prachtige kaart Alma. En ja, dat is natuurlijk een slechte zet van Magnolia, ik vind zoiets echt ónbegrijpelijk. Zo ga je niet met mensen om. Maar laat het je plezier in het stempelen niet ontnemen, dat zou zonde zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ik snap niet dat ze jou er niet voor genomen hebben zeg , ik vind je kaart super geworden !! Maar ik ken dat gevoel heb het zelf ook mee gemaakt !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaar. Ben weg van je cirkels. Heel leuk.
  Goed zo, dat je de magnoliaatjes er niet onder laat lijden.
  Sinikka :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart Alma! Kan me voorstellen dat daardoor even je zin in Magnolia weg was, het is ook niet netjes van ze :( Gelukkig heb je de zin weer terug gevonden en laat ze maar eens een poepie ruiken want ze zijn gek dat ze jou er niet voor genomen hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeee das ook lullig....maar ik kan me voorstellen dat je magnolia effe zat was (zou ik ook hebben). Ben wel blij dat je ze weer gebruikt, want je kaartje is superrrrr !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaartjes en creaties heb je weer gemaakt Alma, ik kijk m'n ogen uit!! Balen van Magnolia zeg :o(, hopelijk nemen ze snel alsnog contact op met je ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. kan me voorstellen dat je daarvan hebt gebaald hoor maa je moet maar zo denken zij lopen nu heel wat mooie voorbeelden mis!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de kaart is helemaal top Alma en wat een raar bedrijf is dat toch, niet leuk hoe ze met mensen omgaan:W

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt allemaal voor jullie lieve woorden! Ik heb er echt heel erg van gebaald en ik verwacht niet dat ze nog contact met mij gaan opnemen(weet ook niet of ik dat überhaubt nog wel zou willen). Ik ga nu gewoon lekker verder met het maken van kaartjes en LO's, ik laat mijn hobby niet vergallen door Magnolia! Ik zal ze laten zien wat ze misgelopen zijn hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. super mooie kaartjes en wel erg vreemd hoe ze doen met mensen

  BeantwoordenVerwijderen