Polswarmers

by - januari 12, 2008

Hoe gezellig ik de maand December ook vind; ik ben altijd blij dat het weer Januari is. Tijd om even weer bij te komen van die hectische maand. Door al die drukte had ik even geen zin om 's avonds op mijn scrapplekkie te gaan zitten maar gewoon lekker te bankhangen voor de TV. Het enige nadeel is dan dat mijn handen zo rusteloos zijn; zo gewend dat ze altijd fröbelen. Daar heb ik wat op gevonden in de vorm van breien. Het is echt jaren geleden dat ik gebreid heb en ik had er ineens weer zin in. Geen trui maar gewoon iets simpels en snel klaar. Dat zijn dus een stel polswarmers geworden, niet volgens een patroon maar gewoon eigen bedenksel. Ook niet op 4 pennen (daar heb ik toch zo'n hekel aan :-p) maar op 2 en later in elkaar gezet. De golfrandjes en de bloemetjes zijn gehaakt, vond ik wel een grappig detail. Laat de winter nu maar komen!

Maar het scrappen ligt niet stil hoor, nee absoluut niet, ik ben zelfs met 2 projecten tegelijk bezig en moet deze week ook nog het een en ander voor mijn werk maken dus jullie krijgen nog heel wat van mij te zien de komende tijd.

No scrap, but a pair of knitted wrist warmers. I hope to show you some scrap stuff I am working on the next couple of weeks!You May Also Like

11 reacties

 1. hihihi ik ken dat Alma , wij zijn zo gewend aan het freubelen dat we wat in onze handen moeten hebben als we gewoon op de bank zitten !! Ik neem dan meestal een borduurtje in m'n handen , je polswarmers zijn prachtig , dus de winter mag voor jou nog wel ff duren !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige polswarmers :D! Je kan ze wel gaan verkopen, hihi.
  Ik kan ook niet zitten 'niksen' op de bank, dan gan mijn nagels eraan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaffff Alma.....en wat knap !! Laat de winter nu maar weer beginnen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke polswarmers Alma!! Ik vind ze sjiek!! Leuk ook die gehaakte details erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja, dat ken ik ook. Van niksen op de bank gaan de handen jeuken, ik lig in no time te snurken of ik word hardstikke chagrijnig. Ik ga meestal borduren, 3D knippen en ik heb laatst twee sjaals gebreid. De polswarmers zijn superleuk. Heb je die gehaakte bloemetjes zelf zo bedacht of heb je een patroontje? In het laatste geval houd ik me aanbevolen ....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hihihihi ik herken het helemaal hoor die rusteloze handen, hussie zegt ook altijd kan jij wel eens een keertje helemaal niks doen? nee dus....;);)
  je hebt mooi handschoenen gebreid zeg, doe je het niet na!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt allemaal voor jullie leuke en enthousiaste reacties!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Alma

  Fijn om je weer op blog te zien. Schitterende polswarmers. Ik ken dat gevoel van niks doen. Ik heb mijn borduurwerk er weer eens bij gepakt

  Liefs Daan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben er helemaal warm van geworden Alma....deze polswarmers zijn me tof...Geweldig lief bloempje erop en gaan....heerlijk 8)

  Warme gr. Anita.

  BeantwoordenVerwijderen